Walk Art Markt 2019

De Walk Art Markt wordt iedere 2e zaterdag van augustus gehouden in het fraaie Walkartpark aan de Slotlaan te Zeist en vindt dit jaar plaats op:  zaterdag 10 augustus van 10.00 – 17.00 uur.

 

 

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 

Zaterdag 24 en Zondag 25 Augustus 2019

HET THEMA VOOR 2019:

‘Bijzondere kunst‘.
Kunst in Ootmarsum, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019.

Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 37e keer gehouden.

Bijzondere kunst, uit Georgië In de Centrale Expositie zal dit jaar een tentoonstelling te zien zijn van een aantal gerenommeerde en gerespecteerde Georgische kunstenaars. De expositie zal bestaan uit een opbouw van verschillende kunstvormen, onder andere met adembenemende schilderwerken, indrukwekkende beeldhouwkunst en prachtige sculpturen. De intentie is om de Georgische kunst en cultuur maximaal en in de breedte te presenteren tijdens het evenement. Georgiërs houden van kunst en dan niet alleen als toeschouwer. Kunstuitingen, waaronder beeldende kunst, zijn diep geworteld in de Georgische cultuur, in haast elke Georgische familie huist wel een kunstenaar.

 

 

 

DOORLOPEND EXPOSITIE– 

Natuur en Beeldentuin de Wije Blick 

Verder bent u van harte welkom om de doorlopend expositie te bezoeken.  

Bezoek adres is:- 

Oude Dijkje 4

De Koog, TEXEL

06-535 75116