Zimstone is opgericht door Wongi en Remco Mulder. Al ruim twintig jaar tonen en verkopen wij kunstwerken uit Zimbabwe in Nederland en België. De beelden van Zimstone zijn geschikt voor zowel in uw huis als in tuin. De door de Shona Art kunstenaars gebruikte steensoorten hebben een enorme verscheidenheid aan kleur. Zo werken de kunstenaars uit deze traditie onder andere met Serpetine, Opal en Lemonstone. Deze materialen onderscheiden zich door de fijne structuren en tegelijkertijd een enorme hardheid. 

Zimstone is bijzonder trots op onze sterke band met zowel kopers als kunstenaars. Wij zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan de bekendheid van deze eeuwenoude kunststroming. Naast onze interesse in de Shona Art Sculpturen nemen wij ieder jaar ook diverse goederen mee vanuit Nederland richting Zimbabwe. Deze goederen zijn bestemd voor families in Zimbabwe die dit goed kunnen gebruiken. Op deze manier hopen wij een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden daar.

Wilt u meer informatie over onze beelden of ons bezoeken op een kunstmarkt bij u in de buurt?  Neem gerust contact met ons op.